Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Greenleaf krijgt een vierde seizoen

  •  
20-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Greenleaf S01
De eerste twee seizoenen van de door Oprah Winrey geproduceerde dramaserie staan nu op Netflix.
Greenleaf volgt het wel en wee van een kerkgemeenschap in de Amerikaanse stad Memphis. De kerk wordt geleid door de familie Greenleaf, met aan het hoofd bisschop James (Keith David uit The Thing ) en zijn vrouw Mae (Lynn Whitfield). Het echtpaar kreeg in het eerste seizoen te maken met de plotselinge terugkeer van hun oudste dochter Grace (Merle Dandridge), die na twintig jaar afwezigheid weer opdook om de begrafenis van haar zus bij te wonen. Greenleaf werd bedacht door Craig White (Dirty Sexy Money) en is in Amerika te zien op OWN, de televisiezender van Oprah Winfrey. Winfrey is niet alleen een producent van de serie, maar heeft tevens een bijrol als de flamboyante zuster van Mae. De internationale uitzendrechten van de serie zijn in handen van Netflix.
Het vierde seizoen van Greenleaf gaat in 2019 in première. Wanneer seizoen drie, dat in Amerika net van start is gegaan, bij ons op Netflix verschijnt is nu nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief