Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Grantchester S05 vanaf 21 augustus op NPO Plus

  •  
23-07-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grantchester
Het vijfde seizoen, de eerste reeks zonder James Norton, gaat vervolgens in september van start op NPO 2.
Seizoen vijf van Grantchester is vanaf 21 augustus, dat is enkele weken voor de start van de wekelijkse afleveringen op NPO 2, in zijn geheel te bekijken op NPO Plus. De eerste seizoenen van de Britse misdaadserie draaiden om het partnerschap tussen detective Geordie Keating (Robson Green) en dominee Sidney Chambers (James Norton). In het vierde seizoen werd Chambers echter uit de serie geschreven: Norton had het te druk gekregen met onder meer het hier op Amazon te bekijken McMafia. Om zijn wegvallen op te vangen werd Tom Brittney (Outlander) voor het vierde seizoen gecast als dominee William Davenport, die vanaf nu Keating zal helpen met het oplossen van misdaden. Eerder deze maand werd Grantchester verlengd met ook nog een zesde seizoen.
Het vijfde seizoen van Grantchester is vanaf 21 augustus beschikbaar op NPO Plus. Vanaf 5 september is de reeks tevens wekelijks te zien op NPO 2 en op NPO Start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief