Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Grace and Frankie: seizoen vijf heeft datum

  •  
04-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grace and Frankie S05 poster
Het vijfde seizoen van de sitcom met Jane Fonda en Lily Tomlin gaat 18 januari in première op Netflix.
Grace and Frankie draait om twee wat oudere vrouwen, die plots tot elkaar veroordeeld zijn wanneer hun beide mannen uit de kast komen en onthullen een relatie te hebben. Grace wordt gespeeld door Jane Fonda en Lily Tomlin geeft gestalte aan Frankie. Tomlin werd tot nu toe voor elk seizoen genomineerd voor een Emmy en Fonda mocht vorig jaar haar eerste Emmy-nominatie in ontvangst nemen. In het vijfde seizoen gaat er een hele nieuwe wereld open voor het tweetal, want aan het einde van seizoen vier lieten ze zich SPOILER door hun kinderen overhalen om het strandhuis te verkopen en in een 'assisted living facility' (oftewel, tehuis) te gaan wonen. In de nieuwe reeks keert Peter Gallagher terug als Nick en is er een gastrol weggelegd voor RuPaul.
Het vijfde seizoen van Grace and Frankie verschijnt 18 januari op Netflix. Daar kun je tevens kijken naar The Kominsky Method , een sitcom over twee mannen op leeftijd.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief