Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Nu op Netflix: Comedians in cars getting coffee

  •  
07-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
LaGardeObama
Te rijke mensen in te dure auto's: Comedians in cars getting coffee heeft een hypnotiserende werking.
De popculturele uitspattingen van de Obamaatjes beginnen in de Lagarde een beetje een thema te worden en aan de vooravond van het achtste seizoen van Jerry Seinfelds web-comedyserie Comedians in cars getting coffee, dat later deze week van start gaat, is het dus een goed idee om juist de aflevering met Barack Obama uit seizoen zeven als opwarmertje te gebruiken. Het concept van de serie is eenvoudig: komiek Seinfeld rijdt in een klassieke auto om samen met een collega of beroemdheid koffie te gaan halen. Top gear meets Koffietijd.
Seinfeld en Obama nemen in deze aflevering plaats in een Corvette Stingray Split Window Coupe uit 1963 en babbelen over niks (Obama: 'Ik scoor goed onder 0- tot 8-jarigen vanwege mijn grote cartoon-oren') en belanden in het Witte Huis, waar we onder veel meer leren hoe de ochtendroutine van de president verloopt (eerst scheren, dan fitness) en dat hij de thermostaat in het Witte Huis niet zelf lager kan zetten, maar dat hij even iemand moet bellen. Gaat over niks dus. En een beetje over koffie.
Al dat geleuter over niks door te rijke en te geslaagde mensen in te dure auto's heeft een zekere hypnotiserende, vervreemdende werking.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief