Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Good Omens: serie van Neil Gaiman keert terug met tweede seizoen

  •  
08-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1424 keer bekeken
  •  
GoodOmens

© Amazon Studios

Het tweede seizoen van de hemelse fantasyserie met Michael Sheen en David Tennant draait om een mysterie rond de door Jon Hamm gespeelde aartsengel Gabriel.

Neil Gaiman had onlangs succes op Netflix met The Sandman, maar de Britse auteur maakte met Good Omens eerder al een fantasyserie voor Prime Video. Good Omens keert daar in juli weer terug met een tweede seizoen, waarin de eigenaardige vriendschap tussen engel – en eigenaar van een boekenwinkel in het Londense Soho - Aziraphale (Michael Sheen) en demon Crowley (David Tennant) nog verder wordt uitgediept. Daarbij is er deze keer een grotere rol weggelegd voor Jon Hamm (Mad Men): de door hem gespeelde aartsengel Gabriel duikt namelijk op in de boekenwinkel van Aziraphale, zonder dat hij zich kan herinneren wie hij is en waar hij vandaan komt. Aziraphale is vastbesloten het mysterie op te lossen en Crowley gaat daar met frisse tegenzin in mee. Een van de nieuwe toevoegingen aan de cast is Liz Carr (Silent Witness) als de engel Saraqael.

Good Omens S02 is vanaf 28 juli te zien bij Amazon Prime Video.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief