Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Good Omens komt 31 mei naar Amazon

  •  
14-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Good Omens
Daarnaast is Benedict Cumberbatch (Sherlock) gecast; hij zal in de serie te horen zijn als de duivel.
De zesdelige miniserie Good Omens was vorig jaar een van de grote smaakmakers op het Amazon Prime Video-event in Londen. De boekverfilming van Neil Gaiman draait om een engel (Michael Sheen, straks ook te zien in The Good Fight ) en een demon (David Tennant uit Broadchurch ), die zodanig gehecht zijn geraakt aan hun levens op aarde, dat ze samen de aanstaande Apocalypse proberen tegen te houden. Jon Hamm is te zien als aartsengel Gabriel en verdere bijrollen zijn er voor Michael McKean ( Better Call Saul ) en Mireille Enos ( The Catch ). Frances McDormand was eerder gecast in de voice-over rol van God en krijgt nu gezelschap van Benedict Cumberbatch, eerder te horen als draak Smaug in het tweede deel van de Hobbit-trilogie, die de stem van Satan in mag spreken.
Amazon heeft de première van Good Omens vastgelegd op 31 mei. Eerder werd de teaser vrijgegeven en nu zijn tevens de 'opening credits' van de serie online gezet.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief