Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Good Omens onthult eerste beelden

  •  
06-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
112 keer bekeken
  •  
Good Omens Poster
Een engel (Michael Sheen) en een demon (David Tennant) proberen het einde van de wereld te voorkomen.
Good Omens is een adaptatie van het bijna dertig jaar oude boek van Neil Gaiman en de inmiddels overleden Terry Pratchett. Het verhaal draait om de zeer onwaarschijnlijke vriendschap tussen de engel Aziraphale (Michael Sheen, vanaf vrijdag op Netflix te zien in Apostle ) en de demon Crowley (David Tennant, bekend van Broadchurch en Doctor Who ). Beiden leven al sinds het begin der tijden op aarde en hebben het daar zo naar hun zin, dat ze besluiten om de aanstaande apocalypse tegen te houden. Jon Hamm ( Mad Men ) geeft gestalte aan de aartsengel Gabriel, die niet voorkwam in het originele boek, maar door Gaiman speciaal voor de serie werd geschreven. Verdere bijrollen zijn er voor Michael McKean ( Better Call Saul ) en Mireille Enos ( The Killing ). Oscarwinnares Frances McDormand ( Fargo ) is te horen als de stem van God.
Good Omens heeft nog geen releasedatum, maar verschijnt in 2019 bij Amazon. De serie zal een tijdje na deze VOD-release ook nog uitgezonden worden op BBC Two.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief