Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Good Girls vanaf 3 juli te zien bij Netflix

  •  
26-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
76 keer bekeken
  •  
Good Girls
Drie huismoeders (Christina Hendricks, Mae Whitman en Retta) besluiten hun brave leventjes om te gooien.
De insteek van Good Girls doet denken aan de film Set it Off (1996) en de Nederlandse variant Amazones (2004) met Monic Hendrickx, maar dit keer volgen we drie vrouwen uit de stad Detroit. Christina Hendricks ( Mad Men ) speelt Beth, die ontdekt dat haar echtgenoot (Matthew Lillard) een affaire heeft en al hun geld kwijt is geraakt. Ze besluit om samen met haar vriendinnen Ruby (Retta uit Parks and Recreation) en Annie (Mae Whitman uit Parenthood) de supermarkt waar Annie werkt te beroven. Ruby heeft namelijk geld nodig voor de behandeling van haar zieke dochtertje en Annie kampt met een dure echtscheiding. Good Girls werd bedacht door scenarist Jenna Bans, die voor Shonda Rhimes werkte aan populaire series als Grey’s Anatomy en Scandal.
Good Girls verschijnt 3 juli op Netflix. De tien afleveringen van het eerste seizoen waren in Amerika al te zien op NBC. Er is nu ook een tweede seizoen in de maak.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief