Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Goliath S02 gaat 15 juni in première

  •  
06-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Goliath S02
Billy Bob Thornton (Fargo) won een Golden Globe voor zijn performance in de eerste reeks van Goliath.
In het tweede seizoen is Thornton opnieuw te zien als advocaat Billy McBride, die zich met frisse tegenzin op een nieuwe zaak stort, wanneer de zestienjarige zoon van een oude vriend wordt beschuldigd van een dubbele moord. Samen met collega Patty (Nina Arianda) ontrafelt hij een dodelijk complot in de onderwereld van Los Angeles, waar ook drugskartels, makelaars en politici bij betrokken zijn. Uit het vorige seizoen keren verder Tania Raymonde (als zijn assistente) en Diana Hopper (als zijn dochter) terug, maar Maria Bello (eerder te zien als zijn ex-vrouw) lijkt dit keer te ontbreken. Mark Duplass ( Room 104 ) krijgt een bijrol als een een succesvolle ontwikkelaar die L.A. een nieuwe skyline wil geven en Morris Chestnut (Rosewood) speelt een district attorney die nog altijd een wrok koestert tegen McBride.
Goliath werd destijds bedacht door David E. Kelley ( Big Little Lies , Mr. Mercedes ), maar die heeft zich als showrunner laten vervangen door Clyde Phillips ( Dexter ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief