Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

GLOW S03 verschijnt op 9 augustus bij Netflix

  •  
31-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
GLOW S03
In het derde seizoen arriveren de worsteldames (en Sam) in Las Vegas voor een aantal live-shows.
Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen van GLOW onthuld: op 9 augustus verschijnen er weer tien nieuwe afleveringen. De serie volgt de werkloze actrice Ruth Wilder (Alison Brie), die zich ten einde raad in strakke spandex hijst en in een worstelshow aan de slag gaat als het typetje Zoya the Destroya. Achter de schermen krijgt ze onder meer te maken met haar voormalige beste vriendin Debbie Eagan (Betty Gilpin) en de aan lager wal geraakte regisseur Sam Sylvia (Marc Maron). In het derde seizoen arriveren Sam en de worsteldames in Las Vegas, waar ze een aantal live-shows zullen geven. GLOW werd bedacht door Liz Flahive en Carly Mensch, die ook schrijven voor Orange is the New Black, dat eind juli afsluit met een zevende seizoen.
Bekijk ook de recensie van het tweede seizoen en beluister de soundtrack van de serie. En lees de bijbehorende interviews met actrices Alison Brie en Betty Gilpin.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief