Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

GLOW komt terug met een derde seizoen

  •  
20-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
GLOW S02
De voor zes Emmy's genomineerde Netflix-serie is inmiddels zeker van nog een derde ronde.
GLOW werd geïnspireerd door de redelijk kortstondige, maar toch populaire worstelshow Gorgeous Ladies of Wrestling uit de jaren tachtig. De serie volgt Alison Brie (Community) als Ruth Wilder, die nog een laatste poging waagt om het te maken als actrice. Ze hijst zich in strakke spandex en geeft in de worstelshow gestalte aan het Russische typetje Zoya the Destroya. Achter de schermen krijgt ze onder meer te maken met haar voormalige beste vriendin Debbie Eagan (Betty Gilpin) en de aan lager wal geraakte regisseur Sam Sylvia (Marc Maron). Het tweede seizoen van GLOW werd onlangs genomineerd voor zes Emmy's. Zo maakt de serie zelf kans op het beeldje voor Beste Komedie, terwijl Gilpin een nominatie ontving voor haar bijrol. De recente reeks eindigde met de vrouwelijke worstelaars onderweg naar Las Vegas voor een aantal live-shows.
Bekijk ook de recensie van het tweede seizoen en beluister de soundtrack van de serie. En lees de bijbehorende interviews met actrices Alison Brie en Betty Gilpin.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief