Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Gentleman Jack start op 23 april bij Ziggo

  •  
29-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Gentleman Jack
Suranne Jones (Doctor Foster) speelt de hoofdrol in het historische drama van Sally Wainwright (Happy Valley).
Het kostuumdrama Gentleman Jack was al aangekondigd voor de Amerikaanse (HBO) en Britse (BBC) televisie, en Ziggo bevestigde dat zij de serie naar Nederland halen. Gentleman Jack draait om de welgestelde Anne Lister (Suranne Jones uit Doctor Foster) die in 1832, na een lange periode van reizen, studeren en contacten leggen, terugkeert naar haar ouderlijk huis in West Yorkshire. Om de plek in zijn oude glorie te herstellen, moet Lister haar kolenmijnen heropenen en trouwen. Ze heeft echter geen interesse in mannen, en zoekt een vrouw om mee in het huwelijk te treden. Bijrollen zijn er voor onder anderen Sophie Rundle ( Peaky Blinders ) en Gemma Whelan ( Game of Thrones ). De serie werd geschreven door Sally Wainwright (Happy Valley), die ook met Jones werkte aan Scott & Bailey.
Gentleman Jack is vanaf 23 april, en dat is één dag na de Amerikaanse première op HBO, wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series. De reeks bestaat uit 8 afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief