Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Game of Thrones S08 verschijnt in 2019

  •  
05-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
game-of-thrones-season-7-finale-littlefinger_1503898184783
HBO heeft officieel bevestigd dat het achtste seizoen van Game of Thrones in 2019 in première gaat.
De zender bevestigde verder ook dat David Nutter, Miguel Sapochnik en showrunners David Benioff en Dan Weiss de zes laatste afleveringen van de serie zullen regisseren. Sapochnik regisseerde eerder al klassieke afleveringen als Hardhome (de eerste grote veldslag met het leger van de doden) en Battle of the Bastards (waarin Jon Snow de strijd aanging met Ramsay Bolton). Nutter regisseerde onder meer de schokkende aflevering met The Red Wedding. Waarschijnlijk zullen Benioff en Weiss de regie van de grote finale van de serie voor hun rekening nemen. HBO maakte verder nog bekend dat naast Benioff en Weiss ook Bryan Cogman en Dave Hill de scripts voor het achtste seizoen hebben geschreven. Cogman werd onlangs ook bevestigd als de schrijver van de laatste potentiële spin-off van Game of Thrones.
De exacte datum waarop het achtste seizoen van Game of Thrones in première gaat, is nog niet door HBO vrijgegeven. De voorgaande seizoenen gingen meestal in april in première, hoewel seizoen zeven destijds pas arriveerde in juli.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief