Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

'Game of Thrones S08 verschijnt april 2019'

  •  
28-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones Season 7 Episode 6
Volgens Maisie Williams moeten we nog veertien maanden wachten op het laatste seizoen van Game of Thrones.
Onlangs bevestigde HBO al dat het achtste seizoen in 2019 in première gaat, maar de actrice (in de serie te zien als Arya Stark) verklapt dat de eerste aflevering debuteert in april. 'De opnamen worden in december afgrond', vertelt Williams in een interview met de krant Metro. 'Daarna volgen vier maanden postproductie en de tv-première is april volgend jaar. Er wordt ruim de tijd genomen om er zeker van te zijn dat we een zo goed mogelijk slotstuk afleveren.' Het laatste seizoen van Game of Thrones bestaat uit zes nieuwe afleveringen. In het vorige seizoen herenigde Arya dan eindelijk met haar zus Sansa (Sophie Turner). Williams heeft ook al een gewenst einde voor haar personage in haar hoofd zitten. 'Ik hoop dat ze uiteindelijk al haar wraakgevoelens en woede los kan laten en echt gelukkig kan worden.'
Vanaf 7 februari is Williams in de bioscoop te horen in Early Man, de nieuwe animatiefilm van Aardman Studios (Wallace & Grommit). In februari 2019 is ze ook nog te zien in de nieuwe X-Men-film New Mutants.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief