Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Game of Thrones S08 breekt records

  •  
21-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones 806
Volgens Ziggo is het achtste seizoen in Nederland nu al twee keer zoveel bekeken als het zevende seizoen.
De finale van het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones was de best bekeken uitzending ooit op HBO, met in totaal 19,4 miljoen kijkers, waarvan 13,6 miljoen de tv-uitzending zagen. In Nederland zijn geen kijkcijfers van de finale vrijgegeven, maar Ziggo liet weten dat er nooit eerder een seizoen 'on demand' zo vaak werd bekeken, sinds de aanbieder begin 2017 de HBO-rechten in handen kreeg. Het achtste seizoen was het best bekeken tv-seizoen ooit op Ziggo en is volgens de aanbieder al twee keer zoveel bekeken als het zevende seizoen. Seizoen acht had volgens Ziggo ook een enorme stijging van het aantal abonnees tot gevolg: in de aanloop naar de laatste afleveringen verdrievoudigde het aantal nieuwe abonnees ten opzichte van de reguliere instroom.
Alle seizoenen van Game of Thrones (lees de recensie van de finale ) zijn te zien bij Ziggo Movies & Series. Komende maandag verschijnt er nog een documentaire.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief