Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Game of Thrones-duo toch niet naar Comic-Con

  •  
18-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Benioff Weiss
Naast showrunners David Benioff en D.B. Weiss hebben ook acteurs Iain Glen en Nathalie Emmanuel afgezegd.
Game of Thrones neemt morgen op Comic-Con afscheid van de fans met een allerlaatste panel, maar de  aangekondigde David Benioff en D.B. Weiss zullen daarbij toch niet aanwezig zijn. HBO liet aan de website The Wrap weten dat het te maken heeft met hun drukke schema, en er worden vaker panels op het laatste moment gewijzigd, maar er wordt ook beweerd dat het komt door de kritiek die de showrunners te verduren kreeg van een groep teleurgestelde fans: een ludieke petitie om de laatste reeks over te doen met andere schrijvers werd door een miljoen mensen ondertekend. Desondanks brak het laatste seizoen van Game of Thrones een Emmy-record: de serie werd in totaal 32 keer genomineerd, iets dat geen ander tv-seizoen ooit voor elkaar kreeg.
Het Game of Thrones-panel vindt morgen plaats op Comic-Con, waarbij onder anderen Maisie Williams en Nicolaj Coster-Waldau wel aanwezig zullen zijn.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief