Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Future Man S02 komt naar Videoland

  •  
01-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
87 keer bekeken
  •  
Future Man S02 poster
Een aantal weken na de Amerikaanse première op Hulu is het tweede seizoen bij ons te zien op Videoland.
Future Man volgt het sociale buitenbeentje Josh Futturman (Josh Hutcherson uit The Hunger Games), die de beste speler is in de virtuele wereld van de videogame Biotic Wars. Daarom wordt hij door twee tijdreizende krijgers (Eliza Coupe en Derek Wilson) gerekruteerd om de toekomst te redden. In seizoen twee blijkt dat de uitvoering van hun missie toch wat onverwachte gevolgen heeft: het drietal is verzeild geraakt in een alternatieve tijdlijn, waarin nu een soort Mad Max-achtige woestenij is ontstaan. Future Man werd bedacht door Howard Overman, Kyle Hunter en Ariel Shaffir. Seth Rogen en Evan Goldberg, bekend van Preacher en The Boys , behoren tot de producenten. Rogen duikt ook even op als acteur aan de start van de trailer voor het tweede seizoen.
Het tweede seizoen van Future Man verschijnt in Amerika op 11 januari bij Hulu. In Nederland komen de dertien nieuwe afleveringen op 31 januari naar Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief