Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Future Man komt naar Videoland

  •  
07-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Future Man
Het komische Future Man met Josh Hutcherson (Peeta in The Hunger Games) is vanaf 1 maart ook te zien in Nederland.
De actiekomedie was in Amerika al te zien op Hulu en is na Freakish en The Handmaid's Tale de derde Hulu-serie die door Videoland naar Nederland wordt gehaald. Future Man volgt de avonturen van Josh Futturman (Hutcherson). Josh is één van de beste gamers ter wereld, maar woont nog thuis bij zijn ouders. In de virtuele wereld compenseert hij zijn sociale onvermogen door als zijn personage Future Man de wereldranglijst van de game The Biotic Wars aan te voeren. Wanneer hij uiteindelijk de eerste speler wordt die de laatste eindbaas verslaat, krijgt hij in het echt bezoek van de personages Tiger (Eliza Coupe uit Happy Endings) en Wolf (Derek Wilson uit Preacher). Zij blijken krijgers te zijn die vanuit een verwoeste toekomst zijn teruggestuurd om hem (net als in de film The Last Starfighter) te rekruteren voor een oorlog met een buitenaards superras.
Future Man wordt geproduceerd door Seth Rogen en Evan Goldberg, bekend van de serie Preacher. De dertien afleveringen van het eerste seizoen verschijnen op 1 maart bij Videoland. Hulu heeft inmiddels ook een tweede seizoen besteld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief