Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Friends from College S02 onthult trailer

  •  
04-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Friends from College S02
Het huwelijk van Max (Fred Savage) en Felix (Billy Eichner) vormt de katalysator voor een nieuwe reünie.
Na de gebeurtenissen in de finale van het eerste seizoen is de vriendengroep uit elkaar gevallen. Lisa (Cobie Smulders) en Sam (Annie Parisse) zijn nog altijd niet 'on speaking terms', terwijl Ethan (Keegan-Michael Key) zich heeft teruggetrokken om een nieuwe YA-roman te schrijven. Maar nu Max (Fred Savage) en Felix (Billy Eichner) iedereen hebben uitgenodigd voor hun trouwerij, lijken de oude vrienden (Nat Faxon en Jae Suh Park maken de groep compleet) elkaar niet langer te kunnen vermijden. Sarah Chalke (Roseanne, Rick & Morty) is dit seizoen te zien in een gastrol. Friends from College werd bedacht door Nick Stoller (Get Him to the Greek, Forgetting Sarah Marshall) en zijn vrouw Francesca Delbanco. De serie is losjes gebaseerd op hun eigen ervaringen met vrienden uit hun Harvard-tijd.
Het tweede seizoen van Friends from College verschijnt 11 januari 2019 op Netflix. De tweede reeks van de komische dramaserie bestaat andermaal uit acht afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief