Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Friends from College krijgt geen derde seizoen

  •  
19-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
854 keer bekeken
  •  
Friends from College
De ensemble cast met Cobie Smulders en Keegan-Michael Key gaat na twee seizoenen weer uit elkaar.
Er komt geen derde hereniging voor de 'Friends from College'. Dat maakte bedenker Nicholas Stoller (Get Him to the Greek) bekend op Twitter, waarna Netflix het nieuws bevestigde. Stoller bedacht Friends from College samen met zijn vrouw Francesca Delbanco. De komische serie was losjes gebaseerd op ervaringen die het echtpaar had met vrienden uit hun eigen studententijd op Harvard. De ensemble cast bestond uit onder anderen Keegan-Michael Key (Key & Peele), Cobie Smulders (How I Met Your Mother), Annie Parisse (The First) en Fred Savage (The Wonder Years). In het eerste seizoen , dat weinig goede recensies kreeg, kwamen hun personages bijeen naar aanleiding van een schoolreünie. In het tweede seizoen , dat kritisch gezien wat beter werd ontvangen, kwam de groep weer samen om het huwelijk van Max (Savage) bij te wonen.
De twee seizoenen van Friends from College zijn nu te zien op Netflix. Het is na The Punisher en Jessica Jones de derde serie die deze week door Netflix werd stopgezet.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief