Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Friends blijft in Nederland beschikbaar op Netflix

  •  
10-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
61 keer bekeken
  •  
Friends
Er ontstond wat onduidelijkheid toen bekend werd dat de serie van de Amerikaanse Netflix zou verdwijnen.
In Amerika verdwijnt Friends binnenkort van Netflix, maar de Nederlandse fans van de serie hoeven daarvoor nog niet te vrezen: de vod-dienst bevestigde aan de website Nu.nl dat de sitcom hier in Nederland gewoon in het aanbod blijft staan. In Amerika zal Friends verhuizen naar HBO Max, een aanstaande streamingdienst van Warner Media. Netflix bevestigde tevens dat The Fresh Prince of Bel-Air , dat in Amerika eveneens naar HBO Max komt, bij ons voorlopig ook op Netflix blijft staan. HBO Max gaat tevens originele series ontwikkelen, zo zijn ze bezig met een Gremlins-serie en een Dune-serie , maar het is nog niet bekend of deze straks naar Nederland komen. Warner en HBO stellen momenteel het merendeel van hun films en tv-series in Nederland beschikbaar via Ziggo.
Dit jaar worden nieuwe streamingdiensten van Disney en Apple gelanceerd, maar steeds meer tv-zenders en studio's komen in Amerika nu met eigen vod-diensten.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief