Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Formula 1: teaser onthult Max Verstappen

  •  
15-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Formula 1
Netflix kreeg tijdens het schieten van de docu-serie exclusieve toegang tot de racers en hun managers.
Netflix heeft een eerste teaser onthuld voor de nieuwe docu-serie over de Formule 1. Daarin ligt de focus uiteraard op 'onze' Max Verstappen , die de sport hier in Nederland weer een enorme boost heeft gegeven. Het teasertje toont onder meer beelden van zijn winst op de Oostenrijkse Grand Prix. Netflix kreeg voor het maken van de docu-serie exclusieve toegang tot de wereld van de Formule 1, van de coureurs tot de eigenaars en van de cockpit tot het kantoor van de manager. De reeks bestaat uit tien afleveringen en wordt geproduceerd door James Gay-Rees, die ooit een Oscar won voor de docu Amy. Reese produceerde tevens de docu Senna (ook te zien op Netflix), waarin het leven van de in 1994 verongelukte Formule 1-kampioen Ayrton Senna centraal stond.
Wanneer de Formula 1-documentaireserie op Netflix verschijnt is niet bekend. In de onderstaande teaser wordt gesproken over 'binnenkort', maar er is nog geen datum.
Foto credit: Red Bull Content Pool
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief