Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Feedback: Poolse misdaadserie verschijnt in november bij Netflix

  •  
30-10-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
572 keer bekeken
  •  
Feedback_u_S1_E1_00_02_20_20_1

© Netflix

De thriller van de makers van Klangor en The Woods volgt een voormalig rock-muzikant die in de onderwereld van Warschau op zoek gaat naar zijn verdwenen zoon.

Vanaf 15 november kun je bij Netflix kijken naar de Poolse misdaadthriller Feedback (of: Informacja zwrotna). De serie volgt de voormalige rock-muzikant Marcin (Arkadiusz Jakubik), die kampt met een alcoholverslaving en een geheugen dat hem regelmatig in de steek laat. Hij gaat in Warschau noodgedwongen op zoek naar zijn spoorloos verdwenen zoon, terwijl hij zich zijn laatste gesprek (en de daaropvolgende ruzie) met hem niet eens kan herinneren. Zijn zoektocht brengt hem ook naar duistere plekken in zijn eigen psyche, waarbij hij geconfronteerd wordt met het verleden. Feedback is een adaptatie van een roman van Jakub Żulczyk, dat door Kacper Wysocki (Klangor) voor televisie werd bewerkt. De regie was in handen van Leszek Dawid, bekend van de tevens op Netflix te bekijken Poolse misdaadserie The Woods.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief