Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Familie Kruys S05 wekelijks te zien bij Videoland

  •  
20-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
112 keer bekeken
  •  
Familie Kruys
Videoland trapt op 1 september af met twee afleveringen, gevolgd door elke week een nieuwe episode.
Het vijfde seizoen van Familie Kruys komt naar Videoland. De serie draait om Bette (Linda de Mol), haar broer Kirk (Rop Verheijen) en hun vader Thomas (Hans Dagelet). Bette is een succesvol stylist die regelmatig met BN'ers werkt. Ze lijkt een prachtig leven te leiden, maar diep van binnen is ze een onzekere single vrouw die op zoek is naar liefde en erkenning. Haar broer heeft ondertussen de liefde van zijn leven gevonden, maar door zijn faalangst duwt hij zijn man steeds verder van zich af. Wanneer hun vader dan ook nog met de veel jongere Roemeense Ruxandra (Elise Schaap) op de proppen komt, voelt Bette de grond nog verder onder zich instorten. De eerste vier seizoenen van Familie Kruys, de laatste reeks eindigde met een cliffhanger, zijn al bij Videoland te bekijken.
Familie Kruys S05 start op 1 september bij RTL 4 en bij Videoland. Videoland trapt echter af met twee afleveringen, waardoor de serie telkens een week vooruit loopt.
Foto credit: Roy Beusker
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief