Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Facebook bestelt tv-serie met Elizabeth Olsen

  •  
12-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
72 keer bekeken
  •  
Elizabeth Olsen
Facebook wil meer geld investeren in eigen tv-series en bestelt een komische dramaserie met Elizabeth Olsen.
Het project heeft momenteel nog geen titel, maar het script van toneelschrijfster Kit Steinkellner ( Z: The Beginning of Everything ) lag al een tijdje bij zender Showtime, waar de verfilming niet van de grond wilde komen. Facebook heeft het project nu overgenomen en strikte Elizabeth Olsen voor de hoofdrol. Olsen is de jongere zus van Mary-Kate en Ashley Olsen (de enige oude castleden die ontbreken in Fuller House ) en is inmiddels vooral bekend als Scarlet Witch in de Marvel-films. Daarnaast was ze te zien in films als Martha Marcy May Marlene, Ingrid Goes West en Wind River. Olsen zal in de Facebook-serie gestalte geven aan een jonge weduwe, die weer in contact probeert te komen met mensen uit haar verleden. Lizzy Weiss (Switched at Birth) treedt aan als showrunner en James Ponsoldt ( Masters of Sex ) zal produceren en regisseren.
De serie wordt straks beschikbaar gesteld via Facebook Watch, een videoplatform van Facebook dat (nog) niet beschikbaar is in Nederland. Ook de Noorse internetsensatie Skam is daar al beschikbaar voor Amerikaanse gebruikers.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief