Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Exit: tweede seizoen is vanaf eind augustus te zien op Canvas

  •  
17-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4970 keer bekeken
  •  
Exit S02

© NRK

De zwartkomische dramaserie uit Noorwegen volgt vier mannen die flink geld verdienen in de financiële sector en daarbij hun (morele) grenzen opzoeken.

Op de Nederlandse televisie kun je momenteel elke donderdag kijken naar een dubbele aflevering van het derde seizoen van Exit, terwijl op Canvas later deze maand het tweede seizoen van start gaat. De Noorse tragikomedie volgt vier vrienden die werkzaam zijn in de financiële sector van Oslo. Door het vele geld dat ze verdienen zoeken ze hun morele grenzen op en glijden ze dieper weg in een bodemloze put van drugs en seks. Aan de start van het tweede seizoen zetten de mannen een aandelenhandeltje op dat zeer lucratief belooft te zijn. Ondertussen wordt Celine door William het huis uitgezet, terwijl Adam onderzoekt hoe het gaat met Hermine. De eerste seizoenen van Exit zijn momenteel ook nog steeds in zijn geheel terug te kijken op NPO Plus.

Exit S02 is vanaf zondag 27 augustus te zien op Canvas.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief