Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Exit: derde seizoen gaat in september van start op Canvas

  •  
29-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6775 keer bekeken
  •  
Exit

© NRK

De zwartkomische dramaserie uit Noorwegen volgt vier mannen die veel geld verdienen in de financiële sector en afglijden in een spiraal van seks, drank en drugs.

Afgelopen zondag ging het tweede seizoen van Exit in première op de Belgische televisie en ook de volgende reeks laat niet lang op zich wachten: het derde seizoen van de Noorse tragikomedie is vanaf zondag 10 september te zien op Canvas. Exit volgt vier vrienden die werken in de financiële sector in Oslo. Ze verdienen veel geld en ogen gelukkig, maar glijden steeds verder af in een spiraal van seks, drank en drugs. Aan de start van het derde seizoen wordt de sterfelijkheid van Adam, Henrik en Jeppe op verschillende manieren duidelijk. William staat op het punt terug te keren en Adam kijkt daar met een wraakzuchtige blik naar. Hermine begint ondertussen te bouwen aan haar toekomst. Alle drie de seizoenen van Exit zijn momenteel ook te bekijken op NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief