Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Everything Sucks!: Netflix onthult nieuwe trailer

  •  
06-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Everything Sucks! Poster
Netflix neemt je mee terug naar de tijd van dial-up modems, Beavis & Butthead en Ironic van Alanis Morissette.
Everything Sucks! is namelijk een komische coming-of-age serie, die zich afspeelt in het jaar 1996. De serie moet doen voor de jaren 90 wat Stranger Things deed voor de jaren 80, alleen dan zonder monsters en parallelle dimensies. Het verhaal speelt zich af op een middelbare school in het (overigens niet fictieve) plaatsje Boring in de Amerikaanse staat Oregon, waar drie lokale buitenbeentjes zich aanmelden bij de audiovisuele club. Ze willen een eigen film schieten en hopen op die manier in contact te komen met de meiden van de dramaclub. Brugklasser Luke O’Neil (Jahi Winston) heeft daarbij een oogje op Kate Messner (Peyton Kennedy). Ondertussen lijkt zijn alleenstaande moeder (Claudine Mboligikpelani Nako) juist weer interesse te hebben in haar vader (Patch Darragh), die als directeur werkzaam is op de school.
Everything Sucks! werd bedacht door Ben York Jones (Like Crazy) en Michael Mohan (Save the Date). De tien afleveringen van het eerste seizoen debuteren op 16 februari bij Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief