Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Episodes & Ray Donovan onthullen premièredata

  •  
01-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schreiber of show "Ray Donovan" speaks during Showtime panel presentation of 2013 Winter Television Critics Association Press Tour at The Langham Huntington Hotel in Pasadena, California
Showtime heeft de premièredata van Episodes en Ray Donovan bekend gemaakt. Beide series keren in augustus weer terug.
Het vijfde seizoen van Ray Donovan trapt af op zondag 6 augustus. In de nieuwe reeks van het drama begeeft fixer Ray Donovan (Liev Schreiber) zich in de filmwereld. Ondertussen mag ook zijn criminele vader Mickey (Jon Voight) weer bij zijn familie over de vloer komen. Susan Sarandon krijgt dit seizoen een bijrol. Het vijfde seizoen van het komische Episodes gaat vervolgens van start op 20 augustus. In de nieuwe reeks is Matt LeBlanc (die zichzelf speelt) op tv een succes als gameshow-host, waardoor iedereen zijn werk als acteur dreigt te vergeten. Ondertussen zien Sean (Stephen Mangan) en Beverly (Tamsin Greig) hoe de door hen bedachte serie The Opposite of Us door de nieuwe showrunner (Bruce Mackinnon) volledig om zeep wordt geholpen.
Hoewel Ray Donovan nog niet zeker is van een zesde seizoen, is de kans op verlenging groot. Bij Episodes is het vijfde seizoen ook het laatste seizoen. Bekijk de eerste teaser.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief