Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Enlightened met Laura Dern komt naar Ziggo

  •  
26-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Enlightened
Na Big Little Lies en The Tale is Laura Dern begin volgende maand ook op Ziggo te zien in Enlightened.
Enlightened was van 2011 tot 2013 te zien op HBO. De komische dramaserie draait om inkoper Amy Jellicoe (een Golden Globe winnende Laura Dern), die na een inzinking op haar werk tijd doorbrengt in een afkickkliniek / holistisch behandelcentrum. Eenmaal weer thuis trekt ze in bij haar moeder Helen (gespeeld door Derns echte moeder Diane Ladd), terwijl ze haar relatie met haar ex-man (Luke Wilson) probeert te lijmen en haar oude baan probeert terug te krijgen. De in totaal achttien afleveringen van Enlightened werden geschreven en geregisseerd door Mike White, die onder meer de film School of Rock schreef voor Jack Black. White is ook als acteur in de serie te zien en verder behoren Sarah Burns en Timm Sharp tot de vaste cast. Gastrollen zijn er voor Charles Esten ( Nashville ) en Robin Wright ( House of Cards ).
Allebei de seizoenen van Enlightened zijn vanaf 1 september beschikbaar bij Ziggo Movies en Series. Laura Dern is daar tevens te zien in Big Little Lies en The Tale.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief