Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Elite: trailer voor Spaanse serie van Netflix

  •  
10-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
115 keer bekeken
  •  
Elite
De acht afleveringen van de Spaanse young adult-serie worden op 5 oktober vrijgegeven door Netflix.
Elite speelt zich af op Las Encinas, de beste en meest exclusieve school van Spanje, waar alleen kinderen van de rijkste families toegelaten worden. Door een samenloop van omstandigheden komen er echter toch drie kinderen uit een arbeidersmilieu terecht op de school. Het drietal kan hun geluk niet op, maar als één van hun klasgenoten dood wordt aangetroffen, staan ze plots allemaal onder verdenking. Elite is een nieuwe Netflix-serie uit Spanje. Eerder liet Netflix daar Cable Girls maken en ook La Casa de Papel is inmiddels officieel een Netflix Original geworden. Elite heeft rollen voor María Pedraza, Miguel Herrán en Jaime Lorente, die eerder al eens samen te zien waren in La Casa de Papel. Ook de Mexicaanse zangeres en actrice Danna Paola (Dare to Dream) maakt deel uit van de jonge cast met nog veelal onbekende namen.
Het eerste seizoen van Elite (acht afleveringen) verschijnt 5 oktober op Netflix. Lees daarnaast ook meer over de toenemende populariteit van het young adult-genre.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief