Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Elementary dreigt van Netflix te verdwijnen

  •  
17-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
607 keer bekeken
  •  
Elementary
Er staan momenteel twee Sherlock Holmes-series op Netflix en één daarvan lijkt te gaan verdwijnen.
Op Netflix staat inmiddels te lezen dat de serie Elementary (vijf seizoenen) op 8 mei uit het aanbod verwijderd zal worden. Het nieuws werd opgemerkt door Netflix-Nederland.nl. Elementary is in Amerika nu één van de meest succesvolle series van zender CBS. Johnny Lee Miller ( Trainspotting ) geeft gestalte aan Sherlock Holmes, die dit keer opereert vanuit New York. Lucy Liu, die ook verschillende afleveringen van de serie regisseerde, is te zien als een vrouwelijke Watson. Het is niet duidelijk of Netflix op dit moment met CBS in onderhandeling is om de licentie van de serie te verlengen. Het zesde seizoen van Elementary was vorig jaar te zien op de Amerikaanse televisie en later dit jaar gaat het zevende en laatste seizoen in première op CBS.
Elementary wordt, zoals het er nu naar uitziet, op 8 mei uit het aanbod van Netflix verwijderd. Op Netflix kun je momenteel ook kijken naar de Britse serie Sherlock.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief