Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

El Chapo S03 vanaf 27 juli op Netflix

  •  
29-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
El Chapo
Eind volgende maand kun je op Netflix kijken naar het laatste seizoen van de serie over drugsbaron El Chapo.
Het regelmatig met Narcos vergeleken El Chapo vertelt het verhaal van Joaquin ‘El Chapo' Guzmán, die eerder aan bod kwam in docu's als The Rise and Fall of El Chapo en The Day I Met El Chapo. Guzmán begon in de jaren 80 als laaggeplaatst lid van een Mexicaans kartel, maar wist zich gedurende de jaren 90 omhoog te werken tot één van de allergrootste spelers in de drugshandel. In El Chapo zien we zijn opkomst, zijn arrestatie, zijn ontsnappingen en zijn uiteindelijke ondergang. De misdaadserie is een coproductie van Netflix en Univision. Het vorige seizoen verscheen na uitzending op het Spaanstalige Univision in de rest van de wereld in zijn geheel op Netflix. Het derde seizoen gaat op 9 juli in première bij Univision, maar is door Netflix dit keer al ingepland voor 27 juli.
Het derde seizoen bestaat uit dertien nieuwe afleveringen. Univision liet weten dat de serie met dit seizoen wordt afgesloten; een vierde reeks zal er niet meer komen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief