Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Einde van Unbreakable Kimmy Schmidt nabij

  •  
05-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Unbreakable Kimmy Schmidt S04
De komische serie krijgt mogelijk - net als Sense8 - na het vierde seizoen nog wel een afsluitende film.
Die Unbreakable Kimmy Schmidt-film zou dan worden geschreven door Tina Fey (nu te gast bij David Letterman ) en Robert Carlock, de bedenkers van de serie. Daarna zal er echter geen vijfde seizoen meer volgen. Het vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt gaat 30 mei in première, maar wordt wel opgesplitst in twee delen: eind deze maand debuteren de eerste zes afleveringen en later dit jaar volgen de laatste zeven. In een Mary Tyler Moore-achtige opening zien we Kimmy (Ellie Kemper) vrolijk naar haar nieuwe werkplek huppelen, begeleid door een liedje dat (mede) wordt gezongen door Jane Krakowski (Jaqueline in de serie). Eenmaal aangekomen moet ze echter wel een collega ontslaan (en de kapotte platenspeler laten maken).
Lees ook de recensie van het derde seizoen en bekijk een overzichtje met de leukste popcultuur-verwijzingen in het tweede seizoen. En lees meer over de intro-muziek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief