Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Een moord kost meer levens: trailer voor serie naar boek van Peter R. de Vries

  •  
01-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1367 keer bekeken
  •  
MoordMeerLevens2

© Mark de Blok / Videoland

Na het neersteken van zijn stiefvader wordt Paul Spruit (Chris Peters) opnieuw geconfronteerd met de eerdere moorden van zijn echte vader (Jacob Derwig).

Videoland onthulde de trailer voor het nieuwe true-crime-drama Een moord kost meer levens, dat werd gebaseerd op het gelijknamige boek van journalist Peter R. de Vries uit 1994. Een moord kost meer levens speelt zich af in de jaren tachtig en laat zien hoe de familie Spruit geen normaal leven meer kan leiden nadat vader Gerard (Jacob Derwig uit Klem) gearresteerd wordt voor een dubbele kindermoord. Moeder Gré (Monic Hendrickx) haalt ten einde raad haar gewelddadige ex-partner (Martijn Fischer) in huis, die in een aanval van blinde woede zou worden doodgestoken door zoon Paul (Chris Peters). En dan is het de vraag in hoeverre de zoon daadwerkelijk op zijn vader lijkt. De serie werd geschreven en geregisseerd door Marco van Geffen (Fenix).

Een moord kost meer levens is vanaf 14 november in zijn geheel te zien op Videoland.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief