Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dynasty en Riverdale keren terug in januari

  •  
16-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
De series Dynasty en Riverdale lassen een pauze in en keren over vier weken weer terug.
In Amerika worden beide series op 17 januari hervat door The CW. De afleveringen zijn in Nederland vervolgens een dag later te zien op Netflix. De reboot van Dynasty draait om de rijke familie Carrington met onder anderen de sluwe, maar charismatische dochter Fallon (Elizabeth Gillies), die kennismaakt met haar nieuwe schoonmoeder (Nathalie Kelley). De serie werd ontwikkeld door Josh Schwartz en Stephanie Savage ( Gossip Girl ). Riverdale is gebaseerd op de, overigens superheld-loze, strips van Archie Comics. Voor de serie werden een aantal bekende personages (zoals Veronica, Archie en Betty) uit de comics in een wat moderner jasje gestoken. Sabrina the Teenage Witch (ook te zien in de strips van Archie Comics) ontbreekt in Riverdale, maar krijgt straks een eigen serie , waar Netflix al twee seizoenen van in bestelling heeft staan.
Na de 'midseason' finales benieuwd hoe Dynasty en Riverdale verder zullen gaan? Bekijk de trailers voor de volgende afleveringen A Well-Dressed Tarantula en The Blackboard Jungle.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief