Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Drie The Walking Dead-films aangekondigd

  •  
05-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Walking Dead S09
Let op, grote spoilers voor de aflevering die morgen wordt uitgezonden op Fox. Lees verder op eigen risico.
In Amerika nam The Walking Dead gisteren afscheid van acteur Andrew Lincoln, die al vanaf de eerste aflevering te zien was als Rick Grimes. Het personage komt echter terug in een drietal net door AMC aangekondigde tv-films. De films worden geschreven door Scott Gimple, de voormalige showrunner van The Walking Dead, en de eerste van de drie zou begin volgend jaar al in productie gaan. Het afscheid van Andrew Lincoln werd in mei al aangekondigd. De acteur liet toen echter ook doorschemeren dat het verhaal van Rick nog zeker niet voorbij is, ondanks zijn vertrek uit de serie. In de aflevering van vorige week - die al wel op de Nederlandse televisie is uitgezonden - was te zien hoe een gewonde en vastgepinde Rick in de laatste scène werd omsingeld door walkers.
De laatste Walking Dead-aflevering met Andrew Lincoln is morgen om 22.00 uur te zien op Fox. Lees verder onze recensie van de start van het huidige negende seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief