Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Divorce S03: eerste blik op het derde seizoen

  •  
26-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
divorce
De komische dramaserie met Sarah Jessica Parker (Sex and the City) keert in juli terug met nieuwe afleveringen.
Divorce markeert de eerste hoofdrol voor Sarah Jessica Parker in een tv-serie, sinds het einde van Sex and the City in 2004. De actrice geeft in het komische drama gestalte aan Frances Dufresne, die na de rommelige scheiding van haar man Robert (Thomas Haden Church) haar leven weer terug op de rails probeert te krijgen. In het derse seizoen krijgen Frances en Robert een aantal verrassingen voor de kiezen, die hun levens plots een overwachte richting opsturen. Divorce werd ooit bedacht door Sharon Horgan (Catastrophe), maar Liz Tuccillo (die eerder ook schreef voor Sex and the City) is dit jaar de nieuwe showrunner. De serie krijgt per seizoen wel steeds minder afleveringen: na tien stuks voor de eerste reeks en acht stuks voor de tweede reeks, bestaat seizoen drie uit zes episodes.
Divorce S03 debuteert 1 juli op HBO. Waarschijnlijk start de derde reeks hier niet veel later bij Ziggo Movies & Series, waar de vorige twee seizoenen al te zien zijn.
Update: Ziggo heeft de première inmiddels vastgelegd op 2 juli.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief