Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Disney werkt aan meerdere Star Wars-series

  •  
07-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Star Wars Force Awakens
De makers van Game of Thrones mogen drie nieuwe films schrijven, maar dat was niet het enige Star Wars-nieuws....
Eind vorig jaar maakte Disney al bekend bezig te zijn met een eerste live action Star Wars-serie voor op hun eigen streamingdienst, die volgend jaar gelanceerd moet worden. Disney-baas Bob Iger liet vandaag echter weten dat men voor de aanstaande VOD-dienst zelfs meerdere Star Wars-series in ontwikkeling heeft. Of het gaat om animatie (zoals Rebels ) of live action is niet duidelijk. Iger verklapte wel dat de makers van één van de series binnenkort officieel aangekondigd worden. De deal met de betrokkenen zou bijna rond zijn en volgens Iger gaat het om een aantal significante namen. Voor hun eigen VOD-dienst zal Disney verder een nieuwe Marvel-serie creëren, plus een serie gebaseerd op de Monsters Inc-films en een serie gebaseerd op de High School Musical-films. Disney neemt straks ook de catalogus van filmstudio Fox over.
Daarnaast zullen David Benioff en Dan Weiss (de showrunners van Game of Thrones ) drie nieuwe Star Wars-film schrijven en produceren. Daardoor lijkt de toekomst van hun aangekondigde (en controversiële) HBO-serie Confederate onzeker.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief