Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Disenchantment krijgt een tweede seizoen

  •  
22-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Disenchantment
Het eerste seizoen is overigens nog niet klaar; de laatste tien afleveringen verschijnen in 2019 op Netflix.
Het eerste seizoen van Disenchantment werd aangekondigd als twintig afleveringen; de eerste tien verschenen in augustus en de laatste tien debuteren in 2019. Inmiddels is er ook een twintig afleveringen tellend tweede seizoen besteld, waarvan de eerste helft verschijnt in 2020 en de tweede helft in 2021. Disenchantment is de nieuwe animatieserie van Matt Groening ( The Simpsons , Futurama) en speelt zich af in het vervallen koninkrijk Dreamland, waar de opstandige prinses Bean (stem van Abbi Jacobson) allerlei avonturen beleeft met haar trouwe elf Elfo (Nat Faxon) en haar persoonlijke plaaggeest Luci (Eric Andre). Disenchantment kreeg gematigde recensies - hoewel nog redelijk wat critici de serie naar het einde toe wat sterker vonden worden - maar werd volgens Netflix enorm goed bekeken door de beoogde doelgroep.
Lees de recensie van de eerste afleveringen van Disenchantment. Netflix levert nu volop animatieseries af, met onlangs BoJack Horseman , Paradise PD en Big Mouth.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief