Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dirty John: nieuwe trailer voor miniserie

  •  
09-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Dirty John
Debra (Connie Britton uit Nashville) vindt een nieuwe liefde (Eric Bana uit Troy), maar is hij wel te vertrouwen?
Debra Newell (Connie Britton) leidt een perfect leven, maar is wanhopig op zoek naar een man om haar geluk mee te delen. Op een dag valt ze als een blok voor de knappe dokter John (Eric Bana), tot groot ongenoegen van haar dochters Terra (Julia Garner uit Ozark ) en Veronica (Juno Temple uit Killer Joe). Terra en Veronica vertrouwen de veel te perfecte nieuwe man van hun moeder niet en gaan op onderzoek uit. De ontdekkingen die ze doen scheuren het complete gezin uit elkaar. Jean Smart ( Legion ) is te zien als de moeder van Debra. Dirty John werd gebaseerd op een reeks artikelen en een gelijknamige podcast. Podcasts vormen steeds vaker een bron van inspiratie voor tv-makers. Zo komt Amazon met Homecoming en ook van Serial is een tv-versie in de maak.
Dirty John gaat in Amerika op 25 november van start op Bravo. In Nederland zijn de uitzendrechten in handen van Netflix, dat nog geen releasedatum heeft vastgelegd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief