Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dicte S03 vanaf 17 juni te zien op NPO 2

  •  
10-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
Dicte S03
Na de première van het achtste seizoen van Vera gaat de detectivemaand verder met de derde reeks van Dicte.
De Deense crimi draait om Dicte Svendson (Iben Hjejle), die na haar scheiding met haar dochter terugkeert naar haar geboorteplaats. Ze gaat aan de slag als misdaadjournalist en kan dankzij haar mensenkennis en betrokkenheid de misdaden vaak zelfs sneller oplossen dan het lokale rechercheteam. Inmiddels heeft ze haar baan als journalist echter opgezegd om een eigen boek te kunnen schrijven. Aan de start van het derde seizoen stapt ze in het huwelijksbootje met Bo (Dar Salim). Hun geluk blijkt echter van korte duur, want niet veel later wordt haar man tijdens een fotoreportage in Libanon in gijzeling genomen en probeert ze hem uit alle macht weer levend thuis te brengen. Ze krijgt daarbij hulp van onder anderen inspecteur John Wagner (Lars Brygmann).
Het derde seizoen van Dicte start 17 juni op NPO 2. De derde reeks bestaat weer uit tien afleveringen, waarbij elke centrale misdaad steeds twee afleveringen bestrijkt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief