Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dexter: trailer voor New Blood onthult Harrison en Debra

  •  
10-09-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
64 keer bekeken
  •  
Dexter: New Blood
Dexter (Michael C. Hall) wordt in New Blood tevens herenigd met zijn tienerzoon Harrison (Jack Alcott).
Zender Showtime onthulde trailer voor de doorstart van Dexter. De reeks werd voorzien van de subtitel New Blood en volgt de verdere belevenissen van Dexter (Michael C. Hall), die inmiddels onder een alias woont in het fictieve dorpje Iron Lake, waar een aantal duistere zaken zijn 'dark passenger' weer laten ontwaken. Debra (Jennifer Carpenter) lijkt de nieuwe Harry te zijn geworden, aangezien ze ondanks haar overlijden met hem blijft praten. Verder maakt Jack Alcott (foto) zijn opwachting als Harrison, de inmiddels een stuk ouder geworden zoon van Dexter. Of Yvonne Strahovski ( The Handmaid's Tale ) terugkeert als Hannah is nog niet bekend. New Blood werd bedacht door Clyde Phillips, die tevens werkte aan de eerste vier seizoenen van de serie.
Dexter: New Blood is vanaf 7 november te zien op de Amerikaanse televisie, maar heeft in Nederland momenteel nog geen premièredatum.
Foto credit: Seacia Pavao/Showtime
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief