Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Devil’s Peak: misdaadserie gaat in januari van start op BBC First

  •  
27-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
14554 keer bekeken
  •  
DevilsPeak2

© BBC First

Een geplaagde detective komt in Kaapstad op het spoor van een wanhopige vader die wraak wil nemen op de moordenaars van zijn jonge zoontje.

De recente misdaadserie Devil's Peak (2023) gaat zondag 21 januari om 21.00 uur in première op BBC First. De vijfdelige reeks speelt zich af in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad en volgt de geplaagde detective Benny Griessel (Hilton Pelser). Hij moet in actie komen wanneer voormalig beveiliger Thobela Mpayipheli zint op wraak: het zoontje van Mpayipheli werd onlangs vermoord en als de daders hun straf lijken te ontlopen besluit hij het recht in eigen hand te nemen. Zijn actie trekt onder meer de aandacht van een wanhopige moeder die haar dochter probeert terug te vinden. Devil's Peak is een tv-bewerking van het boek van Deon Meyer, bekend van het ook verfilmde Trackers. Meyer schreef tot nu toe zes boeken over detective Benny Griessel.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief