Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Designated Survivor S02 wordt 28 februari hervat

  •  
14-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
559304048
Zender ABC maakte bekend wanneer het tweede seizoen van Designated Survivor wordt hervat.
In Amerika wordt de serie op 28 februari hervat met de elfde aflevering, die we vervolgens op 1 maart op Netflix kunnen verwachten. Vanaf vandaag kun je kijken naar de voorlopig laatste aflevering getiteld Line of Fire. In deze ‘midseason’ finale krijgt president Kirkman (Kiefer Sutherland) te maken met verschillende religieuze extremisten, die weigeren hun woonplek in de bossen te verlaten, ondanks dreigende bosbranden. Ondertussen legt zijn vrouw Alex (Natascha McElhone) eindelijk haar verklaring af tegenover de FBI, iets dat ingrijpende gevolgen zal hebben voor de rest van de serie. Wanneer Designated Survivor wordt hervat kunnen we een aantal nieuwe gezichten verwachten. Kim Raver (eerder met Sutherland te zien in 24) komt aan boord als een ‘vrouwelijke Elon Musk’ en Breckin Meyer maakt zijn opwachting als de broer van Kirkman.
Designated Survivor werd bedacht door scenarist David Guggenheim, bekend van films als Stolen en Safe House. Simon Kinberg ( The Twilight Zone ) is een van de producenten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief