Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Designated Survivor krijgt Koreaanse remake

  •  
07-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Designated Survivor: 60 Days
De Koreaanse bewerking van de Amerikaanse serie met Kiefer Sutherland verschijnt in juli op Netflix.
Er komt een Koreaanse remake van Designated Survivor naar Netflix. De nieuwe versie gaat Designated Survivor: 60 Days heten en volgt de verhaallijn van het eerste seizoen van het origineel, hoewel er wat dingen veranderd worden zodat het geheel beter aansluit op de politieke situatie in Korea. In deze versie is het Tom Kirkman-personage een wetenschapper die later Minister van Milieu is geworden. Nadat alle belangrijke politici in Korea bij een bomaanslag om het leven komen, wordt hij plots de nieuwe president van het land en heeft hij zestig dagen om de dader(s) op te sporen. De hoofdrol in de remake is voor Ji Jin-hee, in eigen land bekend van historische drama's als Dae Jang Geum en Dong Yi. De remake bestaat uit zestien afleveringen.
Designated Survivor: 60 Days verschijnt in juli overal ter wereld, behalve in Korea, op Netflix. Het derde seizoen van het Amerikaanse origineel verschijnt 7 juni op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief