Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dertigers: vierde seizoen gaat in juli van start bij de NPO

  •  
30-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
13729 keer bekeken
  •  
2023_Dertigers

© BNNVARA

In het nieuwe seizoen, dat elke maandag tot en met donderdag te zien zal zijn, krijgt de vriendengroep weer te maken met dilemma’s op het gebied van werk, gezin en liefde.

Het vierde seizoen van Dertigers gaat maandag 3 juli in première op NPO 3: de nieuwe afleveringen zijn vanaf dan elke week op maandag tot en met donderdag te zien op wisselende tijdstippen (tussen 21.00 uur en 21.30 uur). Verder is de reeks steeds online terug te kijken op NPO Start en je kunt ook weer elke week de vier afleveringen voor de volgende week vooruit kijken op NPO Plus. Dertigers volgt een stel vrienden van in de dertig die elkaar nog steeds regelmatig treffen om hun lief en leed te delen. In het nieuwe seizoen krijgt de groep wederom te maken met dilemma’s op het gebied van werk, gezin en liefde. De vrienden proberen elkaar opnieuw door de struggles van het leven heen te slepen. Maar welke relaties blijven onbeschadigd en zal de vriendengroep het overleven?

De eerste drie seizoenen van Dertigers zijn nu terug te kijken op NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief