Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Dertigers vanaf 18 mei te volgen op NPO 3

  •  
05-05-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Dertigers
De dagelijkse dramaserie is een Nederlandse bewerking van de gelijknamige Vlaamse versie.
Het drama dertigers volgt acht vrienden van in de dertig die niet langer in hetzelfde huis wonen, maar elkaar nog steeds opzoeken om te praten over liefde, seks, carrière, en hun toekomstdromen. Ze delen al hun lief en leed, maar wat hen bindt is een trauma: iemand uit het gezelschap is jaren geleden verongelukt. Toch willen ze hun vragen en wederzijdse verwijten hierover niet met elkaar delen, waardoor het als een tikkende tijdbom hun vriendschap op de proef stelt. Dertigers is gebaseerd op de gelijknamige Vlaamse serie, die een groot succes was in België. Rollen zijn er voor onder anderen Justus van Dillen (Flikken Rotterdam), Lykele Muus (Klem), Jelle de Jong (Moordvrouw), Leonoor Koster (Jeuk!), Eva Laurenssen (Meiden van de Herengracht) en Gürkan Küçüksentürk (Kinderen geen Bezwaar).
Dertigers is vanaf 18 mei maandag tot en met donderdag te zien op NPO 3. De serie is dan ook steeds terug te kijken op NPO Start en vooruit te kijken op NPO Plus.
Foto credit: Wessel de Groot
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief