Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Derde Walking Dead-serie komt naar Amazon

  •  
07-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Walking Dead Amazon
Na The Walking Dead en Fear the Walking Dead verschijnt in 2020 een nog titelloze derde Walking Dead-serie.
Volgens de website Deadline verschijnt de derde (nu nog titelloze) Walking Dead-serie op veel plekken in Europa bij Amazon, en Amazon heeft nu bevestigd dat dit tevens geldt voor Nederland. De serie is een coming-of-age -drama, over de eerste generatie mensen die opgroeiden tijdens de zombie-uitbraak. Het verhaal start zo'n tien jaar na het begin van de plaag. De nieuwe spin-off, na Fear the Walking Dead de tweede aftakking van de originele serie, werd bedacht door Walking Dead-veteranen Scott Gimple (geruime tijd de showrunner van The Walking Dead , dat vanavond weer van start gaat) en Matt Negrete, waarbij Negrete aantreedt als showrunner. Jordan Vogt-Roberts ( Kong: Skull Island ) regisseert de pilot. Het eerste seizoen krijgt in totaal tien afleveringen.
De derde Walking Dead-serie verschijnt in 2020 bij Amazon, waar ook de eerste vier seizoenen van Fear the Walking Dead te zien zijn. Bekijk hieronder alvast een trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief