Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Deep State gaat 12 april van start op Fox

  •  
21-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Deep State
Na films als Kingsman, Body of Lies en Tinker Tailor Soldier Spy duikt Mark Strong nu ook op televisie in de wereld van de (internationale) spionage.
De Britse acteur geeft in Deep State (de term verwijst naar een overheid binnen een overheid) gestalte aan Max Easton, een voormalig MI6-agent die toch weer door zijn superieuren naar het Midden-Oosten wordt gestuurd. Daar krijgt hij de kans om de dood van zijn zoon - en zelf ook spion - Harry (Joe Dempsie, bekend als Gendry in Game of Thrones ) te wreken. Harry zou namelijk tijdens zijn laatste missie in het Midden-Oosten gedood zijn door terroristen. Bijrollen zijn er voor Karima McAdams ( Vikings ), Alistair Petrie ( The Night Manager ) en Pip Torrens ( The Crown ). Deep State werd bedacht door Matthew Parkhill (Rogue) en is de eerste originele serie die Fox produceert buiten Amerika. De zender is de serie aan het promoten als een 'must see' voor de fans van Homeland , dat op 24 maart wordt hervat op NPO 3.
De eerste aflevering van Deep State gaat in Nederland op 12 april in première. Bekijk alvast een aantal korte teasers, gevolgd door de eerder verschenen trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief